Foto/photo © Sandra Birgersdotter

         Foto/photo © Sandra Birgersdotter

Hej!

Välkommen till min portfolio som visar lite av vad jag kan hjälpa dig med. Jag fotograferar både i studio och on location. Kontakta mig så pratar vi om dina önskemål om en fotomässig uppdatering!

Hi!

Welcome to my portfolio, displaying some of the work I can assist you with. I photograph both in studio and on location. Contact me and we can discuss your need for a photographic update!

Hope you have a nice stay!

Sørsand - the story

Sørsand - the story

Inför relansering av Sørsands nya hemsida 2017 fick jag uppdraget att dokumentera verksamheten i smedjan och följa hantverket bakom de fantastiska smyckena. Guldsmeden Thomas Berg och hans team arbetar med kvalité i fokus och kombinerar det klassiska hantverket med en känsla för stil och form som ger smyckena de skapar en egen modern touch.

Såväl ateljén som butiken finns vid Östermalmstorg i Stockholm.

ASMBLY

ASMBLY

Pimpinette

Pimpinette